Bli Sponsor

Takk til alle våre partnere som var med oss i 2018. Vi hadde det mye morro sammen både på turneringer, Blest Liga, turen til Barcelona og ikke minst våre kvelder sammen. Håper alle fikk dratt godt nytte av sine avtaler og at dere fikk verdifulle kontakter i nettverket.

Ønsker din bedrift å samarbeide med Stavanger Golfklubb i 2019?

Stavanger Golfklubb kan være den perfekte samarbeidspartner for din bedrift når det kommer til sponsorpakker og bedriftsavtaler. Vi strever etter å spesialtilpasse våre tilbud for å passe bedriftens behov og ønsker.

Stavanger Golfklubb er en av de eldste klubbene i Norge og den mest annerkjente på Vestlandet. Flere av Norges beste spillere kommer fra denne klubben, og vi har som mål å produsere nye gode golfere i fremtiden og være sterkt delaktig i Norges golfbilde fremover. Som golf destinasjon er Stavanger Golfklubb ett must om man skal spille på denne siden av Norge. Vi er en attraktiv klubb både for private medlemmer og bedrifter som gir god aktivitet gjennom golfsesongen.  Golfklubben har i dag ett moderne anlegg som kan benyttes hele året.

Ønsker du og din bedrift å samarbeide med oss, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan en avtale kan se ut for dere. Kontakt Kim Sem-Henriksen på kim@sgk.no

Stavanger Golfklubb tilbyr følgende
18-hulls mesterskapsbane Treningsfasiliteter
Innendørs senter med Trackman studio Innendørs puttegreen
Restaurant Konferanserom
Garderober Proshop
Topp nivå av Proer Custom fitting på de fleste køllemerker

Bedrifts aktiviteter gjennom sesongen

Stavanger GK har som formål om å lage en nettverksgruppe blant våre partnere/sponsorer som er gunstig både for ansatte privat og på bedriftssiden. Ved å være nøye på hvem vi tar inn i vårt nettverk skaper vi en mix av selskaper som kan nytte godt av å handle med hverandre og som har ett hjerte til klubben.

Stavanger GK tilbyr nettverks-kvelder flere ganger i året der både golf og det sosiale er viktig. Vår partner Blest AS holder vår sponsor-liga som går over hele sesongen. Også gjennom sesong har vi Frokost golf og Lunsj golf der vi samles før arbeid for ett felles måltid og 9 hull før vi drar på de respektive kontorer eller arbeidsplasser, en hyggelig måte å starte dagen på, eller en hyggelig lunsj sammen før vi slår ut på formiddagen.

Etter felles-ferien legger vi opp til årets golftur der alle partnere kan melde seg på. Turen blir lansert godt i forveien slik at partnere kan få god tid til å planlegge dette inn i sin kalender. Formålet med turen er å spille topp golfbaner og ha fine kvelder sammen for å bli bedre kjent. I 2018 gikk turen til Barcelona og Lumine Golf & Country club.

På tampen av sesongen vil vi ha vårt Sponsor-mesterskap der det begynner å bli alvorlig. Hvem er den beste blant våre partnere. Dette er en singel turnering så alle relasjoner uteblir. Vi følger dette opp med en flott middag og premieutdeling på Farmhouse, og her kårer vi også årets vinner av Blestligaen.

Vi oppfordrer alle partnere til å bli bedre kjent og skape relasjoner med hverandre. Alle vet at golf og business er en perfekt match.

Grunnpakker 2019

Vi får flere spørsmål om hva som er i en pakke. Her finner dere 4 eksempler på grunnpakker som er tilgjengelige hos oss. Varighet på pakker gjøres etter avtale.

Pakke 1 – Hullpakken
Profilering på utvalgt hull (Teested, Sittebenk, Scorecard, Nettside) eller annen profilering (Sponsorvegg, Sponsortårn, Drivingrange)
Hullpakken er eierskap til ett utvalgt hull for sesongen og inneholder en sterk profilering på alle våre flater samt annet innhold.
Turnering på inntil 60 spillere 50 greenfee
20 timer simulator 10 timer gruppetrening
Fritt bruk av konferanserom 1 lag i Blest Ligaen
2 spillere på Åpningsturnering 2 spillere på Frokost golf
2 spillere på Lunsj golf 2 reservasjoner til Sponsor tur
2 spillere til Sponsormesterskapet
Pakke 2 – Nettverkspakken
Profilering på Sponsorvegg, Sponsortårn, Drivingrange, nettside
Denne løsningen passer perfekt for bedrifter som ønsker noe synlighet, men har fokus på å bygge nettverk med andre partnere og golf.
Fritt bruk av konferanserom 25 greenfee
2 spillere på Åpningsturnering 2 spillere på Frokost golf
2 spillere på Lunsj golf 2 reservasjoner til Sponsor tur
2 spillere til Sponsormesterskapet 1 lag i Blest Ligaen
Pakke 3 – Bedriftspakke
Profilering på Sponsorvegg, Sponsortårn, Drivingrange, Nettside
Tilpasset for bedrifter som har mye tilreisende gjester eller kunder som er interessert i golf. Kombineres da med en kunde turnering for å gi mulighet til å samle flere kunder i ett uhøytidelig miljø.
Turnering på inntil 60 spillere 40 greenfee
1 lag i Blest Ligaen 1 reservasjon til Sponsor tur
1 spiller på Åpningsturnering 1 spiller til Sponsormesterskapet
2 spillere til Sponsormesterskapet
Pakke 4 – Singel pakken
Profilering på Sponsorvegg, Sponsortårn, Nettside
For mindre bedrifter som ønsker å bli med i nettverket, og våre forskjellige arrangementer.
1 medlemskap 10 greenfee
1 spiller på Frokost golf 1 spiller på Lunsj golf
1 reservasjon til Sponsor tur 1 spiller til Sponsormesterskapet
1 spiller på Åpningsturnering

Alle pakker ovenfor er eksempler og kan kombineres og tilpasses ønsker.

Andre Pakker

Driving Range

Sett din logo og merkevare på vårt driving range hus. Huset består av 8 båser som i løpet av en sesong er det mest besøkte stedet på golfbanen. En profilerings pakke her gir garantert god synlighet og kombineres gjerne med andre produkter.

Simulator

I kjelleren i Sagen-Huset finner man vårt simulator senter og innendørs puttegreen. Ett attraktivt produkt gjennom vinteren og for custom fitting og pro timer gjennom sesongen. Senteret er det eneste av sitt slag i Rogaland og benytter seg av Trackman systemet. Senteret er i bruk hver dag gjennom organisert trening og for hverdags golferen som ønsker å spille golf når været tilsier annet. En profilerings pakke her vil illustrere ett fremtidsrettet selskap med ett ønske om trening og det å bli en bedre spiller.

Ønsker du og din bedrift å samarbeide med oss, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan en avtale kan se ut for dere. Kontakt Kim Sem-Henriksen på kim@sgk.no

I bildet fra venstre: Daglig Leder Steinar Fløisvik, Tidligere Styreleder Odd Engelsgjerd, Markedssjef Kim Sem-Henriksen