Marthe spiller NCAA Championships

Marthe Wold og laget Calbears,(California University) spiller NCAA Championships i Bradenton, Florida fra 22.-27. mai. Turneringen er finalen for College lag i USA og sendes direkte på Golf Channel. Turneringen inneholder 24 lag og 12 individuelle spillere som først spiller 3 runder med slagspill. Så spiller de 15 beste lagene og de 9 beste individuelle (som ikke er på disse lagene) en 4. runde, hvor de 8 beste lag spiller mach play for å kåre vinneren.

Cal ble nr. 6 i regional og kvalifiserte seg dermed til finalen for andre året på rad. Marthe gikk finalerunden i Regionals (kvalifisering til finalen) på 73 slag og endte på en flott 34. plass, av 96 spillere totalt. Vi ønsker Marthe lykke til i  NCAA Golf Championship!

Livescore (22-25 mai)

Match Play (26-27 mai)

Marthe Driver