Top Nordic Golf

Stavanger Golfklubb og flere av de ledende klubbene fortsetter samarbeidet under fanen Top Nordic Golf. Du som medlem av SGK har muligheten til å spille på flere av Nordens beste baner kostnadsfritt. Klubbene som er med i dette samarbeidet er geografisk spredt og holder en høy standard. Alle klubber i denne klyngen deler den samme filosofi og syn på golf slik at det blir ett godt tilbud for de respektive medlemmer, men og ett forum for klubben for nye ideer og inspirasjon.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte seg av dette tilbudet og besøke disse flotte banene. Liste over medlemsklubber finner du under. Tilbudet gjelder for våre fullt betalende medlemmer.

Booking gjøres ved å bruke tjenesten under eller ved å klikke seg inn på http://topnordicgolf.com 

Booking

Hvordan gjør jeg for å spille?

  • Booking skjer med online verktøy ovenfor.
  • Maks antall spillere fra samme klubb på en dag er fire.
  • En spiller kan kun spille tre runder på en bane i løpet av en 7-dagers periode.
  • En spiller kan maks spille fire runder i en Top Nordic klubb i samme kalenderår.
  • Alle forespørsler må sendes inn minimum 5 dager før spilledato

Oversikt golfbaner

Norge


Miklagard Golfklubb

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien. Banearkitekt Robert Trent Jones Jr har designet Miklagard Golf.

www.miklagardgolf.no

Bjaavann Golfklubb

Banen er designet av en av verdens mest anerkjente golfarkitekter, Robert Trent Jones Jr. Med det som utgangspunkt har Bjaaavann Golfklubb ambisjoner om å bli anerkjent som en golfklubb med et godt miljø som fostrer gode golfspillere og som kan være vertskap for store golfturneringer både av nasjonalt og internasjonalt format. Klubben har på tross av sin korte fartstid allerede arrangert en rekke forbundsturneringer inkludert Norgesmesterskapet i 2011.

www.bjaavanngk.no

Tyrifjord Golfklubb

Tyrifjord Golfklubb er et herlig og avstressende sted for golf. Øya er en oase av naturopplevelse og kultur. Denne perlen av en golfbane ligger så flott til som noen bane kan, i dette naturskjønne landet. Kvaliteten på greener og fairways er velkjent. “En rekke vakre hull på back nine. I kafeteriaen spiser du godt og rimelig. I proshop er utvalget av klær, køller og alt det andre golfere trenger, både omfattende og prisgunstig.

www.tyrifjord-golfklubb.no

Losby Golfklubb

Anlegget ligger i vakre Losbydalen i Lørenskog kommune i Akershus, og består av 27 hull (18+9), driving range og gode treningsfasiliteter, samt proshop og simulatorsenter med seks golfsimulatorer for vinterbruk. I direkte tilknytning til anlegget ligger også vakre Losby Gods, et populært kurs- og konferanse hotell med 70 rom og gode fasiliteter.

www.losby.no

Danmark


Esbjerg Golfklubb

Esbjerg Golfklubb er den 3. eldste klubben i Danmark og var stiftet i 1921. Siden 1975 har den vært lokalisert 17km utenfor Esbjerg by i Vadehavet nasjonal park. I dag har klubben to 18 hulls baner. Marbæk sløyfen har vært vert for flere internasjonale turneringer, blant annet Challenge Tour i 2004 og 2005. Marbæk sløyfen er ranket som #61 i Europa av Golf World og topp 5 i Danmark.

www.egk.dk 

Kokkedal Golfklubb

Lokalisert ved sjøen kun 45 minutter utenfor København og 20 minutter fra Øresund Bro. Denne godt preservert golfbanen gir en utfordring til golfere av alle nivåer og har vært vert for LET, Challenge og Ecco Tour flere ganger. Ett koselig klubbhus og flotte fasiliteter gjør denne klubben som en flott destinasjon for golf. Like ved klubbhuset finner man Kokkedal Slott, ett luksus hotel med spa som kan gjøre en helg her helt nydelig.

www.kokkedalgolf.dk

Odense Eventyr Golfklubb

Banen åpnet i 1993 designet av Michael Traasdahl Møller og senere re-designet av European Golf Design. Banen har hatt flere større turneringer, senest Nykredit Masters og LET. Denne 18 hulls banen har faktisk 3 9-hulls sløyfer som endres fra dag til dag. West, North og South. Sløyfen som ikke er i dagens 18hulls bane kan benyttes som en 9 hulls pay-and-play bane. Klubben tilbyr en flott restaurant med en utsikt over Odense.

www.eventyrgolf.dk

Silkeborg Ry Golfklubb

Silkeborg åpnet i 1966 med 18 hull og la til 9 hull i 2007. 27 hull ble deretter lagt til da Ry ble en del av klubben og Silkeborg Ry ble etablert. Silkeborg banen er en skogsbane som er rangert som topp 3 i Danmark. Fairwayer her er for det meste delt av tre linjer, men har ingen blinde slag. Ry banen er en moderne championship bane med flere bunkere og vann i ett kupert landskap. Elite spillere trives godt på disse banene da de er kjent for god kvalitet, myke greener og en flott utfordring. Med flere teesteder er banene og populære blant gjennomsnitts golferen. Silkeborg har i senere år hatt flere Ecco Tour og flere internasjonale turneringer.

http://srgolf.dk/da/

Sverige


Bokskogen Golfklubb

Bokskogen GK er en av de beste banene i Sverige og tilbyr to 18-hulls baner. Old Course er fra 1963 og med sine generøse fairwayer, vannhindere og store ondulerte greener utfordrer banen alle nivåer av spillere. Old Course har vært vert til flere store turneringer på Europa Touren, World og European Championships. New Course er faktisk over 30 år gammel og med sine smalere fairwayer og greener krever denne sløyfen større nøyaktighet en sin eldre bror. Klubben har i tillegg Titleist Performance range og en 6-hulls bane til barn. Klubbhuset huser en høyt anerkjent restaurant samt Proshop. Bokskogen samarbeider og med Scandic hotellene i Malmø som kan tilby gode priser for gjestespillere.

www.bokskogen.com

Kalmar Golfklubb

Etablert i 1947 og lokalisert på kysten sør-øst i Sverige. Består av to 18-hulls baner som tilbyr en unik golf opplevelse. Old Course en championship bane med par 72 og New Course som er en par 70 park bane. Hotell pakker er tilgjengelig om man vil bo i Kalmar by, stemt frem som Sveriges beste sommerby i 2015.

www.kalmargk.se

Forsgården Golfklubb

Forsgården Golfklubb er en flott 27-hulls park bane. The åpne terrenget og nærheten til elven gjør Forsgården til en flott opplevelse. Forsgården har ett flott rykte og har vært vert for Volvo Scandinavian Open i 93 og 96 der Lee Westwood hadde sitt gjennombrudd med seier. 9-hulls banen er en herlig utfordring og tar noe kortere tid enn de andre 18.

www.forsgarden.se/se

Estland


Estonian Golf & Country Club

Åpnet i 2005, The Estonian er vurdert som ett av de fineste golf resortene i Estland. Golfklubben er lett tilgjengelig, kun 20km utenfor Tallinn. The Sea Course er listet blant topp 100 i Europa og har to ganger vært vert for World Cup European Qualifier. I 2016 hadde de Mens Individual European Championships på nettopp Sea Course. The Sea Course er en forholdsvis lang bane med opp til 40 høydemeter fra tee som gir fantastiske utsikter over bane og natur. The Estonian jobber nå med Annika Sörenstam for å designe en helt ny bane som skal være klar i 2019.

www.egcc.ee/et/