Torsdagsmedal

Hva er Torsdagsmedal?

Torsdagsmedal er en ukentlig slagspill (medal) turnering.

Premieres med brutto og netto klasse.

Spillere bestiller selv starttid i Golfbox og velger hvilket teested de ønsker å spille på. Alle er med i  med i brutto klassen som også er grunnlaget for Eclectic ved sesong slutt. Startkontingent (70kr) betales i proshop før start eller via Vipps, og scorekort leveres i turnerings postkasse etter spilt runde. Beste runde pr. måned er tellende.

A-klassen – Spiller fra teested 58 for herrer og 52 for damer
B-klassen – Spiller fra teested 56 for herrer og 46 for damer.

Starttider er reservert mellom 15:28-1700 hver torsdag for medlemmer som spiller medal.

For å begrense antall scorekort, vil det i år være mulig å benytte seg av den elektroniske løsningen i Golfbox. For å benytte denne må man være påmeldt medal innen torsdag kl 07.00, og vil da motta en link med ditt scorekort hvor man kan taste scorene direkte inn i Golfbox.

Maks handicap 28 for damer/herrer.

Resultater finnes i Golfbox oversikten. Her finnes også sammenlagt resultat under Order of Merit.

Ved delte plasseringer så vil den som har spilt flest medal runder plasseres høyest blant de som er på delt plassernig.

Eclectic

Eclectic er en turnering som går over hele året. Poenget med Eclectic er å samle de beste sammensatte 18 hull utifra resultater du har på Torsdagsmedal, uansett hvilken klasse du spiller.

For å delta i Eclectic må man huske og markere for den kategorien i tillegg til hvilken klasse du ønsker å delta i. Man finner Eclectic leaderboard i Golfbox.

Medal Champion

– for de beste. Denne turneringen avvikles i slutten av sesongen, og her deltar de som har vært med på torsdagsmedal igjennom sesongen. Se månedlig resultatliste. Turneringen spilles over 2 runder.