Husk Grasrotandelen

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Stavanger Golfklubb har mange spillere som støtter oss gjennom denne ordningen og det setter vi stor pris på!

Tusen takk for støtten, og del det gjerne med flere.

Slik fungerer Grasrotandelen

Når du spiller, gir du sju prosent* av innsatsen du spiller for, til den foreningen du ønsker å støtte. Vi kaller disse foreningene grasrotmottakere.

Det vil si at dersom du spiller Lotto for 100 kroner gir du automatisk sju kroner til den foreningen du har valgt å støtte. De sju kronene tas fra innsatsen du allerede har betalt – det er ingen ekstra kostnad for deg. Grasrotandelen har selvsagt heller ingen påvirkning på premiene eller vinnersjansene dine.

Så hva venter du på – bli grasrotgiver og støtt et lag eller en forening som betyr noe for deg!

Klikk her for å lese mer og bli giver