Banestatus

Lufting av greener

Greener luftes i dag fra morgen av. Banen er spillbar under arbeidet. Alle greener vil bli rullet når vedlikehold er ferdig.

Les Mer →

Rangen stengt onsdag 9.sep

Rangen vil i perioder av onsdag være stengt for vedlikehold. Rangen vil være stengt fra morgen av frem til kl 08:30 og deretter stengt mellom 11:30 og 1430. Vedlikeholdet består av oppsett av nye gjerder og stenges av sikkerhet til mannskapet som setter dette opp.

Les Mer →

Lufting av greener

I dag luftes alle greener med kompresjon luft. Det betyr at vi pumper frisk luft 30 cm ned i greenene for å sikre at de holder seg sunne og friske. Banen er åpen under arbeidet, men hver enkelt green stenges når luftingen pågår. Arbeidet starter kl 0700 og forventes ferdig ca kl 1500

Les Mer →

Vedlikehold greener 1.sep

I dag blir det en lett vertikal skjæring av alle greener og dressing. Arbeidet er i henhold til vedlikeholdsplanen. Arbeidet pågår hele dagen og det vil være enkelte midlertidige greener på det hullet som mannskapet jobber på. Banen er åpen for spill gjennom hele dagen.

Les Mer →

Dressing av greener onsdag 22/7

Alle greener vil bli hullet og dresset onsdag 22.juli fra kl 0600. Banen vil være åpen underveis, men hvis hensyn til banemannskapet. Forventet ferdig ca kl 1200

Les Mer →