Medlemsfordeler

Som medlem av Stavanger Golfklubb har du en rekke med fordeler tilgjengelig for deg. Klubben etterspør alltid om fordeler fra våre partnere, men også fra andre golfklubber hvor du kan få en rabattert runde golf. Noen fordeler er også knyttet til Norges Golfforbund.

 • Flotte garderober som kan brukes før og etter runden
 • Medlemstilbud på greenfee pakker 5stk 
 • Medlemsturer på vinteren
 • Egen fadderordning for nye medlemmer
 • Medlemspriser på vår TrackMan Simulator
 • 7 dager booking i Golfbox
 • Konferanse lokaler til leie til familie eller selskap.
 • Fest lokaler med bevertning til din eller din families store dag.
 • Rabatt på greenfee når man tar med seg en gjestespiller (ved online betaling i Golfbox).

Proshop

Som medlem har du mulighet til å få 15% rabatt på alle varer gjennom lojalitets kortet. Spør i Proshop om mer informasjon

Top Nordic Golf

Stavanger Golfklubb og flere av de ledende klubbene fortsetter samarbeidet under fanen Top Nordic Golf. Du som medlem av SGK har muligheten til å spille på flere av Nordens beste baner kostnadsfritt.

Se tilgjengelige baner og hvordan du booker din gratis runde her

GolfMore

Som medlem har du tilgang til appen GolfMore. Logg deg inn med din Golfbox bruker. I appen finner du tilbud om rangekort, simulator timer og greenfee til dine gjester. Ved kjøp av simulator timer eller greenfee taster du inn koden direkte i Golfbox ved booking. Rangekort kan du når som helst fylle på direkte i appen.

Clarion Energy Hotell

Rabatt på overnatting til deg, venner og familie. Bruk booking kode SGK.
Send mail direkte til hotellet her eller bruk rabattkoden direkte. Vi har også golfpakker tilgjengelig for dine gjester inkl greenfee og frokost

Vintermedlemskap Bærheim Golfpark

Tilbudene gjelder ikke passive eller fjernmedlemmer og du må ha Stavanger GK som din hjemmeklubb. 
Betaling skjer direkte i Sandnes Proshop ved første oppmøte.

 • Vintermedlemskap fra 1. november – 1. april kr 2000. (ikke inkludert rangeballer) Det er ingen ektefellerabatt. Barn max 19 år i kalenderåret kr 1000. Fulltidsstudenter under 26 kr 1500.
 • Tilleggsmedlemskap for kr 430 pr mnd uten range og kr 575 pr måned med fri range. Det er ett års binding på medlemskapet.

Vanlig greenfee gjennom vinteren vil være kr 600, og banen vil kun være stengt ved frost, ingen vintergreener.

Rabatt på greenfee

Som medlem har du rabattert greenfee på flere baner i tillegg til Top Nordic Golf. Rabatten legges inn direkte i Golfbox når du booker en starttid på disse banene:

 • Rabatt på greenfee hos Sola GK, 20%
 • Rabatt på greenfee hos Nøtterøy GK 20%
 • Rabatt på greenfee hos Hauger GK, 20% 

Fordeler i NGF

Rabatt hos SAS, Norwegian, Choice, Hertz mm.  Klikk deg inn på Norges Golfforbund sine sider for å se alle fordeler du har som medlem av NGF.

LIGL

I samarbeid med Stavanger Golfklubb tilbyr LIGL advokater AS (LIGL) deg 30 minutter samtale med en av våre advokater. Dette møtet er gratis. Dersom du har behov for ytterligere bistand, får du 20 % rabatt på timesatsene til LIGL. Vi kan også avtale fastpris på bistanden dersom du bruker vår advokatrobot Ida®. Besøk gjerne vår nettside https://ligl.no

Klikk her for møte booking og bistand

iMotion

Vår filosofi er helhetstenkende og med enkeltmenneske i fokus. Vi er ikke ditt ordinære treningssenter, men din støttespiller på veien mot en bedre helse og livsstil. 

Vi har naprapater, personlige trenere, kostholdsveiledere og mental trener. 

Vårt mål er at når du lykkes, så lykkes vi.

Du som medlem av Stavanger GK får et unikt tilbud om en helse screening ( verdi 850,- ) helt gratis og uforpliktende. En screening tar ca 40 minutter og gir deg et unikt innblikk i dine fysiske begrensninger, men også hvordan maksimere ditt potensiale i forhold til trening og helse. 

Ønsker du å prøve dette? 

Ta kontakt med Carina Rogdeberg på carina@imotion.as

Stavanger Kiropraktisk Senter

Har du behov for en knekk? SKS tilbyr gode priser som gjelder både for deg som medlem og også familiemedlemmer. Klikk her for mer informasjon

iSushi

Koden SGK gir deg 20% på alle bestillinger. Klikk her for å bestille din sushi

Effektivt Renhold

Tilbyr 15% rabatt på all renhold til private hjem. Fast ukentlig renhold eller etter avtale. Ta kontakt med post@effektivt-renhold.no

BookBeat

I samarbeid med BookBeat gir Stavanger Golfklubb 60 dager gratis lytting og lesing. Et perfekt tilbud å benytte seg av på din neste golfrunde eller i hverdagen når du pendler til og fra jobb. Med Bookbeat får du ubegresent tilgang til over 800.000 lyd- og e-bøker. Velg og vrak mellom kjente romaner, spennende krimserier, inspirerende biografier og masse mer for kun 79kr/mnd. Ingen bindingstid.
Klikk her og aktiver din konto for å få 60 dager gratis lytting.

Tryg Forsikring

Norges Golfforbund og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem i forbundet.
Gode forsikringer – hele 23% rabatt
Du får en svært god, spesialtilpasset reise og innboforsikring, og inntil 23% rabatt om du samler forsikringene dine hos Tryg.
2% til klubben i ditt hjerte
Tryg gir hvert år 2% av det du betaler i forsikring til golfklubben i ditt hjerte.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen