Keystone Charity event til inntekt for Barnekreftforeningen

Lørdag 20.05 setter vi opp kanskje årets viktigste turnering, hvor all inntekt går til Barnekreftforeningen. 100% av startavgiften går til donasjon og det er ingen greenfee for gjester som ønsker å delta. Det vil være mat & drikke til salgs, tilleggskonkurranser, auksjoner og mye gøy….ALT til en god sak. Sett av datoen og meld deg og dine på.

Format og påmelding
Formatet spilles som en Fourball, hvor man danner et lag på 4 spillere, og beste score per hull er tellende for laget. Dette vil være en netto konkurranse. Vi oppfordrer alle til å danne et eget lag, men det er også mulig å melde seg på individuelt. Vi vil da danne lag basert på påmeldinger.
Startavgift for turneringen er 300,- per spiller.

Påmelding vil åpne i Golfbox i god tid før turneringen.

Konkurranser
Det vil være longest drive, closest to pin, Lefty Challenge, muligens en beat the proshop, og det kommer til å koste penger dersom du slår ballen i Stokkavannet.

Auksjon
Vi ønsker å lage en attraktiv auksjon basert på golfutstyr, men også basert på donasjoner fra våre mange samarbeidspartnere. Har du noe som du kunne tenkt deg å donere til en god sak, så ta gjerne kontakt med Kim på kim@sgk.no.

Vipps
Donasjonen er åpen for dem som ønsker å sende inn ett bidrag. Vi vil oppsummere innsamlingen i september.
SGK har fått eget Vipps nummer til donasjon som er 792541

Bedrifter med på laget

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.