Keystone Charity event til inntekt for Barnekreftforeningen

Lørdag 25.05.2024 setter vi opp kanskje årets viktigste turnering, hvor all inntekt går til Barnekreftforeningen. 100% av startavgiften går til donasjon og det er ingen greenfee for gjester som ønsker å delta. Det vil være mat & drikke til salgs, tilleggskonkurranser, auksjoner og mye gøy….ALT til en god sak. Sett av datoen og meld deg og dine på.

Format og påmelding

Formatet spilles som en Fourball, hvor man danner et lag på 4 spillere, og beste score per hull er tellende for laget. Dette vil være en netto konkurranse. Vi oppfordrer alle til å danne et eget lag, men det er også mulig å melde seg på individuelt. Vi vil da danne lag basert på påmeldinger.
Startavgift for turneringen er 300,- per spiller.

PÅMELDING ÅPNER 5.APRIL


Konkurranser

Det vil være longest drive, closest to pin, Lefty Challenge, muligens en beat the proshop, og det kommer til å koste penger dersom du slår ballen i Stokkavannet.

Auksjon

Vi ønsker å lage en attraktiv auksjon basert på golfutstyr, men også basert på donasjoner fra våre mange samarbeidspartnere. Har du noe som du kunne tenkt deg å donere til en god sak, så ta gjerne kontakt med Kim på kim@sgk.no.

Vipps

Donasjonen er åpen for dem som ønsker å sende inn ett bidrag. Vi vil oppsummere innsamlingen i september.
SGK har fått eget Vipps nummer til donasjon som er 792541

Bedrifter med på laget

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen