Norgesmesterskapet for Damer og Herrer

Det arrangeres NM 2015 individuelt for Damer og Herrer fra Torsdag 30.- 2. august på Borre Golfklubb ved Horten. Norgesmesteskapet arrangeres i samarbeid mellom NGF og golfklubben. Norgesmesterskapet er den øverste nasjonale turneringen for elitespillere, damer og herrer. Stavanger GK stiller med 3 Damer, Marthe Wold, Julie Nordin og Ida Katrine Lindevik.  8 Herrer fra SGK stiller til start, Aksel Olsen, Petter Mikalsen, Petter Møller, Tomas Helgø, Ole Jørgen Friestad, Kristian Woie, Magnus Jepson og Thomas Husvaeg . Vi ønsker Lykke Til!

Livescore

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12