Tage spiller Nordea Tour

Eirik Tage Johansen er eneste profesjonelle spiller i aksjon fra SGK denne uken. Tage spiller turneringen K-Supermarket Kamppi Open som er en del av Nordic League og spilles på Pickala Golf Club i Finland fra 27. – 29. august. Tage kommer rett fra en 2. plass i Sverige og vi håper at formen er intakt. Tage ligger på 2. plass på OoM i Nordic League og det er de 5 beste som mottar Challenge Tour kortet etter sesongen. Det er nå kun syv turneringer igjen av årets Nordic League-sesong, og sett med SGK øyne ligger alt til rette for en uhyre spennende innspurt. Elias Bertheussen er i år den eneste nordmannen med full kategori på Europas nest øverste nivå, så om Tage lykkes i å kvalifisere seg for neste CT-sesong vil dette være et stort løft for norsk herregolf. Tage slår ut 13:30 torsdag. Vi ønsker Tage lykke til!

Livescore

Tage med bag

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen