Tage og Ole spiller Nordea Tour

Eirik Tage Johansen og Ole Berge Ramsnes er våre profesjonelle spillere i aksjon denne uken. Turneringen GolfUppsala Open som er en del av Nordic League og spilles på GolfUppsala Söderby GK i Sverige fra 25. – 27. september. Tage ligger på 4. plass på Order of Merit i Nordic League og Ole på en 91. plass i sin debut sesong. Som kjendt får topp 5 fra denne listen full kategori på Challenge Touren neste år, og der er kun  3 turneringer igjen på programmet i 2015.  Vi ønsker lykke til!

Livescore

Tage4ole_b._ramsnes_baw

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.