Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller turneringen Race to Himmerland på Himmerland Golf & Spa Resort i Danmark. Turneringen spilles fra 1. – 3. Oktober. Tage kommer fra en sterk 2. plass i forrige turnering og ligger veldig bra an med tanke på neste sesong. Tage ligger på 3. plass på Order of Merit i Nordic League, Sondre ligger på 44. plass og Ole på en 91. plass på OoM listen. Som kjendt får topp 5 fra denne listen full kategori på Challenge Touren neste år, og der er kun 2 turneringer igjen på programmet. Vi håper på gode opplevelser i Danmark og ønsker lykke til!

Livescore

Tage4ole_b._ramsnes_bawrp_primary_SondreRonold97 (4)

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12