Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller turneringen Race to Himmerland på Himmerland Golf & Spa Resort i Danmark. Turneringen spilles fra 1. – 3. Oktober. Tage kommer fra en sterk 2. plass i forrige turnering og ligger veldig bra an med tanke på neste sesong. Tage ligger på 3. plass på Order of Merit i Nordic League, Sondre ligger på 44. plass og Ole på en 91. plass på OoM listen. Som kjendt får topp 5 fra denne listen full kategori på Challenge Touren neste år, og der er kun 2 turneringer igjen på programmet. Vi håper på gode opplevelser i Danmark og ønsker lykke til!

Livescore

Tage4ole_b._ramsnes_bawrp_primary_SondreRonold97 (4)

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus