Tage spiller Nordea Tour

Eirik Tage Johansen er eneste profesjonelle spiller i aksjon fra SGK denne uken. Tage spiller turneringen Danæg PGA Championship som er en del av Nordic League og spilles på Skjoldenæsholm Trent Jones Jr. Course i Danmark fra 17. – 19. september. Tage ligger på 4. plass på Order of Merit i Nordic League. Som kjendt får topp 5 fra denne listen full kategori på Challenge Touren neste år, og der er kun 4 turneringer igjen på programmet i 2015.  Vi ønsker lykke til!

Livescore

Tage front

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.