Følg Aksel i Florida

Aksel Kristoffer Olsen spiller turneringen SunTrust Gator Invitational som starter lørdag og går fra 20-21 Februar. Turneringen spilles på Mark Bostick Golf Club ved Gainesville i Florida og er årets første college turnering for Aksel etter julepausen. Aksel har hatt en flott høst med to topp 10 plasseringer, deriblant en glimrende 4 plass. Vi håper starten på 2016 blir en god opplevelse og ønsker South Florida og Aksel lykke til. Go Bulls!

Livescore

Aksel Dress

 

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.