Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Våre 3 proffer, Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller turneringen Nordea Tour Winter Series Lumine Lakes Open på Lumine Golf Club i Spania. Turneringen spilles fra 26. – 28. Februar og er starten på årets Nordic Golf Leage  som teller 25 turneringer i løpet av året. De første 3 turneringer spilles i Spania og resten i Skandinavia.  Som kjendt er Tage kvalifisert til på Challenge Touren i år, og bruker Nordic Leage til oppkjøring. Vi håper på gode opplevelser i Spania og ønsker lykke til!

Livescore

sondre_ronold_foto_ngfTage4ole_b._ramsnes_baw

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt