Tage, Sondre og Ole i Nordic League

Våre 3 proffer, Ole Berge Ramsnes,  Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller turneringen Nordea Tour Winter Series Lumine Lakes Open på Lumine Golf Club i Spania. Turneringen spilles fra 26. – 28. Februar og er starten på årets Nordic Golf Leage  som teller 25 turneringer i løpet av året. De første 3 turneringer spilles i Spania og resten i Skandinavia.  Som kjendt er Tage kvalifisert til på Challenge Touren i år, og bruker Nordic Leage til oppkjøring. Vi håper på gode opplevelser i Spania og ønsker lykke til!

Livescore

sondre_ronold_foto_ngfTage4ole_b._ramsnes_baw

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.