Spennende samlinger og turneringer for våre NGF utatte spillere

ngf_logoFørst må vi få gratulere følgende spillere med uttak til disse NGF gruppene i 2009:

Are Åsland Friestad er tatt ut i Team Future gruppen. Ole B. Ramsnes og Aksel Kristoffer Olsen er tatt ut i Juniorgruppen 17-18 år gutter og Karoline Woie er tatt ut i Juniorgruppen 15-16 år jenter.

Are har allerede vært på en samling på Arcos Garden Spania i januar og er nå reist til Portugal for å spille Portugese Open for amatører i Troia og reiser rett derfra for å spille Spanish Open i Sevilla. Vi krysser fingrene for godt spill Are

Ole og Aksel var også med på samlingen i Spania i januar og er nå på en 3 ukers samling i Sør-Afrika, litt nord for Johannesburg. Her opplevde de at leilighetene de skulle bo i ikke var ferdige, slik at de dermed må bo 3 uker i telt på området. Ole og Aksel skal senere delta på en treningsleir i Tyrkia og er tatt ut til å spille French Boys i påsken og landskamp mot Danmark på EM banen i Nederland rett etter påske. Spennende samlinger og turneringer for begge

Karoline skal også bli med på treningsamlingen i Tyrkia og er som en av 6 jenter tatt ut til å spille en firelandskamp i Frankrike 5.-7. mars mot vertslandet Frankrike, Italia og Østerrike. Vi ønsker selvsagt lykke til

Kommer tilbake med mer informasjon etter hvert som turneringene spilles.