Spennende samlinger og turneringer for våre NGF utatte spillere

ngf_logoFørst må vi få gratulere følgende spillere med uttak til disse NGF gruppene i 2009:

Are Åsland Friestad er tatt ut i Team Future gruppen. Ole B. Ramsnes og Aksel Kristoffer Olsen er tatt ut i Juniorgruppen 17-18 år gutter og Karoline Woie er tatt ut i Juniorgruppen 15-16 år jenter.

Are har allerede vært på en samling på Arcos Garden Spania i januar og er nå reist til Portugal for å spille Portugese Open for amatører i Troia og reiser rett derfra for å spille Spanish Open i Sevilla. Vi krysser fingrene for godt spill Are

Ole og Aksel var også med på samlingen i Spania i januar og er nå på en 3 ukers samling i Sør-Afrika, litt nord for Johannesburg. Her opplevde de at leilighetene de skulle bo i ikke var ferdige, slik at de dermed må bo 3 uker i telt på området. Ole og Aksel skal senere delta på en treningsleir i Tyrkia og er tatt ut til å spille French Boys i påsken og landskamp mot Danmark på EM banen i Nederland rett etter påske. Spennende samlinger og turneringer for begge

Karoline skal også bli med på treningsamlingen i Tyrkia og er som en av 6 jenter tatt ut til å spille en firelandskamp i Frankrike 5.-7. mars mot vertslandet Frankrike, Italia og Østerrike. Vi ønsker selvsagt lykke til

Kommer tilbake med mer informasjon etter hvert som turneringene spilles.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus