Flott start på Norgescup for SGK

Det ble en overbevisende seier i dameklassen til Karoline og flotte plasseringer av Aksel og William med delt 6. plass.

Karoline hadde en ledelse på 6 slag, en over par etter lørdagens 2 runder og vant til slutt med 5 slag etter runder på 72, 73 og 80, totalt +9 . Dette viser at hun har hevet spillet noen hakk etter et år i USA. Katerina hadde ikke helt flyten (uten innspill pga eksamen) og endte på en 13 plass.

Aksel viser solid form etter et år i USA og med rundene 73, 76 og 69 (+2 totalt) endte han til slutt på T6  plass. William fikk sin beste plassering på Norgescup med en T6 plass etter runder på 69, 76 og 73 slag, med hele 2 eagler på siste runden. Petter fant ikke flyten og endte på en skuffende 28 plass.

Vi gratulerer Karoline Woie og Sebastian Mørk Andersen (Nøtterøy GK) med seier !

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen