Flott start på Norgescup for SGK

Det ble en overbevisende seier i dameklassen til Karoline og flotte plasseringer av Aksel og William med delt 6. plass.

Karoline hadde en ledelse på 6 slag, en over par etter lørdagens 2 runder og vant til slutt med 5 slag etter runder på 72, 73 og 80, totalt +9 . Dette viser at hun har hevet spillet noen hakk etter et år i USA. Katerina hadde ikke helt flyten (uten innspill pga eksamen) og endte på en 13 plass.

Aksel viser solid form etter et år i USA og med rundene 73, 76 og 69 (+2 totalt) endte han til slutt på T6  plass. William fikk sin beste plassering på Norgescup med en T6 plass etter runder på 69, 76 og 73 slag, med hele 2 eagler på siste runden. Petter fant ikke flyten og endte på en skuffende 28 plass.

Vi gratulerer Karoline Woie og Sebastian Mørk Andersen (Nøtterøy GK) med seier !

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12