Marthe spiller British Ladies Amateur

Marthe dro direkte fra German Girls i Tyskland til Wales for å spille British Ladies Amateur. Denne turneringen er også kvalifisering til PING Junior Solheim Cup. Den spilles med to innledende kvalifiseringsrunder som går av stabelen 11 og 12 juni der de 64 beste av 144 går videre til matchspill. Turneringen regnes som den største dameturneringen i Europa for amatører. Andre norske spillere er Tonje Daffinrud, Mariell Brun, Nicoline Skaug, Anette Lyche, Camilla Vik og Susana Vik. Marthe går ut på første runde 7:18 tirsdag 11 juni.

Informasjon om turneringen og livescore finnes her.

Vi ønsker Marthe og de andre norske jentene lykke til !

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen