Marthe spiller German International Girls Amateur Championship

Marthe spiller en ny stor internasjonal turnering denne helgen. Det dreier seg om German International Boys & Girls Amateur Championship 2013, som spilles i perioden 07. – 09. Juni 2013 på Golf Club St. Leon-Rot ved Heidelberg i Tyskland. Dette er et praktanlegg med til sammen tre 18 hulls golf baner og store treningsområder. St. Leon-Rot var arena for fjorårets European Girls Team Championship og er vertskap for Solheim Cup i 2015. German Boys & Girls er en av 6 turneringer som er kvalifisering til PING Junior Solheim Cup.

Susana Vik fra Oslo GK stiller fra Norge sammen med Marthe. Det er cut etter 2 runder der de 20 beste jentene spiller finalerunden på søndag.

Vi ønsker Marthe lykke til!  Informasjon om German Boys & Girls og livescore  her.

Marthe drar videre fra Tyskland direkte til Wales for å spille British Ladies Amateur. Denne turneringen er også kvalifisering til PING Junior Solheim Cup. Den spilles med to innledende kvalifiseringsrunder der de 64 beste av 144 går videre til matchspill. Turneringen regnes som den største dameturneringen i Europa for amatører. Informasjon om turneringen finnes her.