5 og 7 som beste resultat i junior NM

Det ble en 5 og 7 plass som våre beste resultater i junior NM på Losby GK. Petter fikk 5 plass i gutteklassen mens Katerina tok en 7 plass i jenteklassen. Begge spillerene gikk ut i lederball, Katerina i delt ledelse og Petter som nummer 3.

Vår andre spiller i jenteklassen, Marthe ble nummer 14. Øvrige plasseringer i gutteklassen. Petter Songe-Møller fikk en fin 17 plass etter å ha gått ut som nummer 9 i finalerunden. William og Robel delte 26 plassen mens Anders ble nummer 32 etter å ha spilt bra golf de to siste rundene. Vår debutant Ruben Pettersen fikk det som ventet tøft på den lange og vanskelige banen og endte på 53 plass med mye erfaring å ta med seg videre i treningsarbeidet. Vi får garantert høre mye fra denne karen i årene som kommer.

Det ble forøvrig en dramatisk start på finaledagen med brannalarm på Losby Gods der våre spillere bodde. Klokken 04:50 gikk alarmen etter røykutvikling på et kjøkken i under etasjen. 4 brannbiler og 2 politi biler kom til og fikk kontroll. Etter drøye timen fikk våre spillere returnere til sine rom. Da var det på tide å begynne å forberede seg til siste runde.

SGK gratulerer Pernille Orlien (Losby GK) og Andreas Halvorsen (Larvik GK) med seier og NM tittel.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Vinter
Åpen
Åpen
Stengt