5 og 7 som beste resultat i junior NM

Det ble en 5 og 7 plass som våre beste resultater i junior NM på Losby GK. Petter fikk 5 plass i gutteklassen mens Katerina tok en 7 plass i jenteklassen. Begge spillerene gikk ut i lederball, Katerina i delt ledelse og Petter som nummer 3.

Vår andre spiller i jenteklassen, Marthe ble nummer 14. Øvrige plasseringer i gutteklassen. Petter Songe-Møller fikk en fin 17 plass etter å ha gått ut som nummer 9 i finalerunden. William og Robel delte 26 plassen mens Anders ble nummer 32 etter å ha spilt bra golf de to siste rundene. Vår debutant Ruben Pettersen fikk det som ventet tøft på den lange og vanskelige banen og endte på 53 plass med mye erfaring å ta med seg videre i treningsarbeidet. Vi får garantert høre mye fra denne karen i årene som kommer.

Det ble forøvrig en dramatisk start på finaledagen med brannalarm på Losby Gods der våre spillere bodde. Klokken 04:50 gikk alarmen etter røykutvikling på et kjøkken i under etasjen. 4 brannbiler og 2 politi biler kom til og fikk kontroll. Etter drøye timen fikk våre spillere returnere til sine rom. Da var det på tide å begynne å forberede seg til siste runde.

SGK gratulerer Pernille Orlien (Losby GK) og Andreas Halvorsen (Larvik GK) med seier og NM tittel.