Katerina med seier i Norgescup

Katerina Jæger seiret i dameklassen på Miklagard GK etter en siste runde på par. Dette er hennes første seier på Norgescup. Hun følger opp den gode trenden etter at hun for 3 uker siden vant Team Norway Junior Tour på Moss & Rygge GK.

Karoline Woie endte på 5. plass etter en bra siste runde på +1.  William Bertram gjorde en meget god figur i herre klassen og ble nummer 8. etter en siste runde på -1. De øvrige guttene klarte ikke cutten.

Vi gratulerer Katerina Jæger og Jonas Guriby Dahl (Bærum GK) med seieren.

Les mer i Norskgolf og se bilde av Gulljenta.

Resultatene finnes her.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt