Tage, Ole og Aksel spiller Norwegian Challenge

Det ble en litt trøblete start på turneringen med avbrudd på grunn av mye vær.

Les om Aksel etter runde 1 her.

 

Norwegian Challenge på Losby GK med 3 spillere fra SGK og en rekke andre nordmenn, både amatører og proffer. Paul Nilbrink klarte å kvale inn til turneringen. Marius Thorp forsøkte seg, men klarte ikke å komme gjennom nåløyet. Det gjorde Stian Hansen og Boris Christov som stiller opp sammen med Joakim Mikkelsen, Knut Børsheim, Anders Engell, Elias Bertheussen, Espen Kofstad, Eirik Tage Johansen, Christian Aronsen, Ross Robertson, Peter Kaensche, Aksel Kristoffer Olsen, Alexander Søbstad, Andreas Halvorsen, Kristian K. Johannessen, Ole B. Ramsnes og Kristoffer Ventura.  De spilles om en samlet premiepott på €175,000.

Våre to amatører, Ole og Aksel fikk prøve seg på challenge touren gjennom de gode prestasjonene i NM hvor de delte 2. plassen. Tage fikk wild card av NGF på grunn av solid spill på challenge tour i år. La oss håpe at Ole, Aksel og Tage har prikket inn storformen. Turneringer går fra 8-11 august og går over 4 runder. Det er som vanlig cut etter 2 runder hvor de 60 beste og like går videre til finale rundene.

Les mer om Tage her.

Vi ønsker Lykke Til !

Følg turneringen her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus