Følg våre College spillere

Katerina Jæger spiller for Lobos (New Mexico University) og her starter turneringen  søndag 27 oktober og går over 3 dager. Turneringen heter Las Vegas Collegiate Showdown  og spilles i Las Vegas, Nevada. Følg turneringen her.

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver). De skal spille i turneringen SCVB Pacific Invitational som spilles på Stockton Country Club i Stockton,  California. Turneringen starter torsdag 31 oktober og er 3 runder på 3 dager. Følg turneringen her.

Aksel Olsen spilte turneringen NJCAA District 4 Preview 21-22 Oktober og fikk en flott 2 plass etter å ha misset en 1 meters putt på siste hull for omspill om seieren. Se resultater her.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12