Følg våre College spillere

Katerina Jæger spiller for Lobos (New Mexico University) og her starter turneringen  søndag 27 oktober og går over 3 dager. Turneringen heter Las Vegas Collegiate Showdown  og spilles i Las Vegas, Nevada. Følg turneringen her.

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver). De skal spille i turneringen SCVB Pacific Invitational som spilles på Stockton Country Club i Stockton,  California. Turneringen starter torsdag 31 oktober og er 3 runder på 3 dager. Følg turneringen her.

Aksel Olsen spilte turneringen NJCAA District 4 Preview 21-22 Oktober og fikk en flott 2 plass etter å ha misset en 1 meters putt på siste hull for omspill om seieren. Se resultater her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen 

RSS Banestatus