Følg våre College spillere

Våre College spillere skal i aksjon i dagene framover og starter henholdsvis fredag, søndag og mandag.

Det er ikke alle College turneringer som har livescore men normalt kan man gå via lagets hjemmeside (se tidligere repotasje) for å finne score etter endt dag (husk at USA ligger ca. 8 timer bak oss, dvs. kl. 0800 i USA er kl. 1600 i Norge). Noen ganger kommer ikke livescore linken før turneringen starter. Golfstat.com er den amerikanske College livescore versjonen av vår Golfbox.

Karoline Woie’s lag Gamecocks (University of South Carolina) er først ut med start på fredag 11 oktober. Turneringen går på UNC Finley Golf Course som ligger i Chapel Hill, North Carolina. Caroline spiller ikke på laget denne gang. Følg turneringen her.

Katerina Jæger spiller for Lobos (New Mexico University) og her starter turneringen  søndag 13 oktober og går over 3 dager. Turneringen heter Betsy Rawls Longhorn Invitational  og spilles i Austin, Texas. Følg turneringen her.

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver). De skal spille i turneringen Bill Ross Intercolligate som spilles på Milburn Golf & Country Club i Overland Park, Kansas. Turneringen starter mandag 14 oktober og er 3 runder på 2 dager. Følg turneringen her.

Aksel Kristoffer Olsen spiller for Lions (Wallace State Community College). Lions skal spille turneringen NJCAA National Preview Tournament i Burlington, Iowa. Turneringen går 14-15 oktober. Denne turnering har ingen livescore men det legges ut resultater i etterkant.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Vinter
Åpen
Åpen
Stengt