Følg våre College spillere

Katerina Jæger spiller for Lobos (New Mexico University) i NCAA divisjon 1 og her starter turneringen  søndag 9 februar og går over 3 dager. Turneringen heter Central Florida Challenge og spilles i Orlando, Florida.  Sondre Ronold tar turen nedenom fra sin treningsleir og følger turneringen. Dere andre kan følge turneringen her.

Ole Berge Ramsnes og Petter Mikalsen spiller for Pioneers (University of Denver) i NCAA divisjon 1. De skal spille i turneringen Farms Collegiate Invitational som spilles på The Farms Golf Club i Rancho Santa Fe, California. Turneringen starter mandag 10 februar og det spilles 3 runder på 2 dager. Følg turneringen her.

Aksel Olsen spilte turneringen Titan Winter Invitational 3-4 februar og fikk en flott 9 plass. Han skal også i ilden 14-15 februar i turneringen Liz Kling Memorial som spilles i Fairhope, Alabama.  Resultater kommer i etterkant av turneringen. Aksel spiller for (Wallace State Junior College) i NCJAA divisjon 1.

Karoline Woie spiller for Gamecocks (University of South Carolina) i NCAA divisjon 1. Første turnering er Seminole Match-up som spilles i Tallahasse i Florida 14-16 februar. Turneringen følges her.

Vi ønsker våre spillere Lykke Til  !