Følg Marthe i Nations Cup på Sotogrande

Marthe dro fra Valencia og Spanish Ladies til Malaga for å slå seg sammen med dame- og herre-laget til Norge i Nations Cup på Sotogrande. Her er det både individuell og lagkonkurranse. For Norge spiller Marthe, Sandra Nordaas og Kristin Simonsen for damene og Kristoffer Ventura, Kristian Krogh Johannessen, Viktor Hovland og Kristoffer Reitan for herrene.

Det spilles 4 runder uten cut. Turneringen startet onsdag 5. mars og avsluttes på lørdag.  Etter to dager ligger Marthe på delt 18. plass. Sotogrande er kjent for lynraske og vanskelige greener og Marthes åpnet med 80 – 77. Dagens runde, runde 2, inneholdt Hole In One på banens vanskeligste hull for Marthe. To dager og runder igjen med mulighet for å klatre på listene. Det er ikke live score fra turneringen.

Resultater kan leses her.