Sondre spiller Nordea Tour

Sondre Erevik Ronold er på tur igjen. Denne gang gjelder det Landskrona Masters PGA Championship som går av stabelen på Landskrona GK i Sverige. Dette er en del av Nordic Golf Leage som består av Ecco Tour (Danmark), Nordea Tour (Sverige), Finish Golf Tour (Finland) og Norge. Nordic Golf Leage er en satelitt Tour til PGA European Tour (to steg nedenfor).  Nordic Golf Leage har ranking hvor de fem beste etter sesongen kvalifiserer til Challenge Tour. Sondre ligger foreløpig på en 15 plass på order of merit og satser på å bevege seg oppover i Sverige.

Turneringen starter fredag 23 mai og Sondre slår ut kl. 9:00 fra hull 10. Det er forøvrig 6 norske spillere med. Vi ønsker Sondre Lykke Til!

Følg turneringen her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus