Følg Lag NM for junior

Det spilles Lag NM for junior på Drammen GK 24-26 juni.

Det spilles foursome og four-ball både tirsdag og onsdag og det hele avsluttes med singel runder på torsdagen. Det stiller 8 jentelag og 16 guttelag til start. Vi har gode nok lag til å lukte på medalje både på både jente og gutte siden. I fjor endte jentene på en 3. plass mens guttene fikk 4. plass. Etter det er Katerina Jæger og Petter Mikalsen gått over i de voksnes rekker og vil nok bli savnet. Vi håper spillerene har spisset formen og leverer gode prestasjoner i år også !

Foursome spilles med to spillere og en ball hvor spillerene slår annenhvert slag (uansett annen hvert utslag) og four-ball spiller to spillere hver sin ball og beste score på hullet telles.

Stavanger GK stiller med følgende lag:

Jenter: Marthe, Julie og Ida Katrine. Følg Jentene her.

Gutter: William, Petter, Anders, Ruben og Kristian. Følg Guttene her.