Følg Norgescup med 11 SGK spillere

Hele 11 spillere fra Stavanger Golfklubb er med når Norgescup nummer 4 spilles på Miklagard GK 4-6 Juli. Første runde begynner på fredag med følgende Stavanger GK spillere på start: Katerina Jæger, Julie Aas Nordin, Ole Berge Ramsnes, Petter Mikalsen, William Bertram, Kristian Leik Woie, Anders Lindanger, Petter Møller, Robel Berhane, Kim Sem Henriksen og Aron Berhane.

Miklagard er en lang og vanskelig bane med vann, skog og andre vanskeligheter og blir nok en utfordring for flere. Størst forhåpninger har vi til Katerina for Damer og Ole, Petter og William på herre siden basert på tidligere resultater. Outsidere er Petter (Møller), Anders og Kristian. Det spilles to runder med cut på 18 og delte for Damer og 48 pluss delte for Herrer før finalerunden på søndag. Vi ønsker Lykke Til!

Følg turneringen her.

 

 

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen