Marthe spiller EM

23-26.juli går Ladies European Amateur Championship av stabelen i Estland. Norge stiller sterkt med fire spillere, deriblant vår egen Marthe Wold. Turneringen spilles på Estonian Golf & Country Club like utenfor Tallinn. En topp 100 bane i Europa som har arrangert lignende mesterskap før og fått tildelt flere i årene som kommer. Det spilles fire runder. Marthe slår ut 13:00 norsk tid onsdag. Den norske troppen består av Tonje Daffinrud, Nicoline Skaug, Camilla Vik og Marthe Wold. Vi ønsker lykke til !

Følg turneringen her.

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12