Marthe spiller EM

23-26.juli går Ladies European Amateur Championship av stabelen i Estland. Norge stiller sterkt med fire spillere, deriblant vår egen Marthe Wold. Turneringen spilles på Estonian Golf & Country Club like utenfor Tallinn. En topp 100 bane i Europa som har arrangert lignende mesterskap før og fått tildelt flere i årene som kommer. Det spilles fire runder. Marthe slår ut 13:00 norsk tid onsdag. Den norske troppen består av Tonje Daffinrud, Nicoline Skaug, Camilla Vik og Marthe Wold. Vi ønsker lykke til !

Følg turneringen her.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.