Flott helg for vaare proffer

Det ble en flott avslutning paa helgen for 2 av vaare profesjonelle spillere. Ole Ramsnes vannt Norgescupen i Bergen og Eirik Tage Johansen spilte seg opp til en fin 19 plass paa Challenge Touren i Finland. Ellers maa ogsaa nevnes flott innsats av Petter Moeller i norgescupen paa Meland hvor han fikk flott 6 plass etter en sterk +1 sisterunde, hans beste plassering  i norgescup.

Ole laa paa 4 slag bak foer siste runde men etter en 67 (-6) runde i finalen suste han forbi og vannt med 7 slag.  Les mer her.Tage spilte jevnt hele turneringen og gikk 8 under par og dermed en topp 20 plassering. Les mer her. Vi Gratulerer !

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.