Følg våre 4 spillere på Challenge Tour

Stavanger GK har hele 4 spillere med på denne ukes Challenge Tour som går på Miklagard GK 7-10 august.  Challenge Tour er turnerings serien under European Tour og holder meget høyt nivå. Vi stiller med våre 3 proffer Eirik Tage Johansen, Sondre Erevik Ronold, Ole Berge Ramsnes og amatøren Petter Mikalsen. Tage kommer med på grunn av sin ranking på Challenge Tour, Sondre er inne på nasjonal kvote og sine gode prestasjoner på Nordic League, Ole kvalifiserte seg gjennom mandags kvalet og Petter vant plass gjennom sin 4 plass i Norgesmesterskapet. Dette er laget som tok et suverent NM gull for noen uker siden og vi har dermed store forventninger. Spesiell blir denne turneringen for Ole som spiller sin første proff turnering som profesjonell spiller og kan dermed motta penge premier. Vi ønsker Lykke Til !

Følg Turneringen her.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus