Følg Marthe, Katerina og Petter i USA

Marthe Wold, Katerina Jæger og Petter Mikalsen spiller alle turnering som starter mandag 15 September. Katerina og Petter er 2. års studenter (Sophomore) mens Marthe er 1. års student (Freshman).

Marthe og Katerina spiller i samme turnering som arrangeres av New Mexico (Katerinas lag, som kalles Lobos) og går i Albuquerque. Turneringen heter Branch Law Firm/Dick McGuire Invitational.  Katerina spiller dermed på hjemmebane og bør derfor ha en fordel. Marthe spiller på University of Berkley (laget kalles Cal) som ligger utenfor San Fransisco i California. Marthe spiller sin andre turnering for sitt nye lag, første turnering resulterte i en 40 plass med jevne runder men antagelig litt høyere score enn Marthe ønsket. Det er mye nytt de første måneder på College i USA, og spillerne må bare ha tålmodighet (men det er vel det eneste de ikke har). Her er ingen foreldre som legger til rette, vasker klær osv. Blander vi dette med nytt land, nytt bosted, ny mat, ny skole og nytt språk blir det en del nytt som skal læres.

Mariell Brun (Denver og Larvik GK) spiller også i samme turnering.

Følg turneringen her.

Petter spiller for Denver University (laget kalles Pioneers) i Colorado og spiller turneringen Ram Master Invitational som går i Fort Collins i Colorado. Petter vant kvalifiseringen blant de 9 spillerne i Denver stallen hvorav 5 spiller turnering. Det er harde uttak og kniving om plassene på et college lag.  Men det er det som må til for å utvikle seg som golfspiller, og den hverdagen en møter på Touren etter endt college spill. Petter hadde en litt trøblete sesong i fjor, men det ser bedre ut nå. La oss håpe trener  Jan Egil’s justeringer i sommer bærer frukter.

Følg turneringer her.

Vi ønsker Lykke Til!