Julie og Petter Møller topp 3 under Titleist Tour

Søndag:

Det var til slutt Petter og Julie som var best av våre, men en veldig god laginnsats. Les mer på norskgolf.  I gutteklassen ble Petter nummer 2 (og karriere beste) med -1 totalt, en kjempe flott prestasjon.  Anders fulgte opp med en flott 10 plass, Tomas på 20 plass, Robel på 25, Håvard på 29 og Kristian på 31 plass.

I jenteklassen fikk Julie en fantastisk 3 plass som også er karrierebeste med +12, Stine kom også inn blant de 10 beste med sin 9 plass som for øvrig er hennes beste plassering på Titleist Tour. Ida Katrine endte på 20 plass. En flott helg for SGK junior Elite.

Resultatliste.

 

 

Fredag:

En veldig  god første dag for Stavanger GK i Kragerø på Titleist Tour nr. 7. Stine Lindanger leder jenteklassen og Petter Møller leder gutteklassen etter første dag. Stine leder med 1 slag og vi har Julie på T6 plass og Ida Katrine på 18 plass. Petter leder med 2 slag, Anders på T8, Tomas på T11, Ruben på T22, Robel på T25, Kristian på T28 og Håvard på T42. Dette er en veldig god dag for SGK junior spillere, nå gjelder det bare å fullføre. Lykke til. Les mer i Norskgolf.no.

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus