Følg Marthe og Katerina i USA

Denne helgen har SGK 2 spillere i aksjon i College turneringer. Marthe starter 4. og Katerina 6. Oktober.

Marthe Wold representerer University of California og er første spiller ut av våre denne helgen i turneringen Schooner Fall Classic som går i Norman, Oklahoma fra 4.-6. Oktober. Marthe har ikke vist sitt normale stødige spill enda i sin ferske College karriere.  Spillere trenger ofte en akklimatiseringsperiode for å venne seg til livet på College hvor der er mye nytt. Vi håper det beste, og at stigningen kommer. Go Bears! Følg Marthe her.

Siste spiller ut er Katerina Jæger som spiller for University of New Mexico. Katerina spiller turneringen Windy City Collegiate Classic som går i Wilmette, Illinois fra mandag 6. til 7. Oktober. Katerina er andre års spiller (sophomore) for New Mexico, og er en viktig brikke i laget. Forrige turnering hadde hun en 71 runde som er karriere beste på College, kan hun kopiere dette spillet igjen ? Go Lobo’s! Følg Katerina her.

Katerina Jaeger