Petter på 16. og Denver på 2. plass i Kansas City

Tirsdag Runde 2:

Runde 2 var i oppholdsvær men stiv kuling. Denver lå på 4 plass og gikk dermed ut i lederballene fra hull 1. Petter startet bra med birdie på hull 1, men etterpå gikk det verre. En dobbel og 4 bogey’s før neste birdie kom på hull 17. En ny runde på +4 og 16 plass i turneringen. Denver som lag spilte jevnt i en runde der alle spillere slet med vinden. Denver klatret til 2 plass i turneringen og har dermed 3, 3, og 2 plass så langt denne høsten, som er veldig bra. Denver har 1 turnering igjen før eksamen setter inn, den spilles i California 30 oktober. Nedenfor er noen bilder fra dagens runde.

 

Mandag Runde 1:

Jaha, det var en opplevelse litt utenom det ‘vanlige’. Her kom vi fra Houston i 30 grader og sol til Kansas City i 10-12 grader, kraftig regn og sterk vind, ekte Stavangersk ruskevær. Etter en forsinket start ble det spill på en regntung bane. Denver som lag ligger på 4. plass med bare 4 slag til 2. plass. Petter startet bra og lå -1 etter 9, men 5 bogeys på back 9 ble til en +4 runde og 19. plass. Det ble med 1 runde på den søkkvåte banen, runde 2 ble avlyst. Runde 3 spilles imorgen, altså runde 2. Men det er ikke langt til topp 5 for Petter. Det var for surt og kaldt for bilde fra banen idag, men her er et fra ventingen før runden. Vi håper på både bedre vær og spill imorgen. Go Pioneers..Sitter her og venter på turnering skal starte. Vann på 7 av greenene og turnering utsatt inntil videre. Koselig når vi har kjørt i 11 timer for å se Denver spille. Det regner godt enda men vi krysser fingrere.

 

Foer turneringen:

Petter Mikalsen reiser denne gang til Kansas City i delstaten Kansas og spiller turneringen Bill Ross Intercollegiate. Turneringen starter mandag 13. Oktober og er 3 runder på 2 dager. Petter har vist glitrende form denne college høsten og kommer fra en 5. og en 2. plass i de to forrige turneringene. Les mer her.  Junior & Elite siden vil ha folk som dekker denne turnering. Go Pioneers!

Følg Petter i Bill Ross Intercollegiate.

Petter Mikalsen

Søndag Innspill:

Det er kaldt og surt i Kansas City og her er et bilde av laget under innspillet. Det spøker litt med de 2 rundene imorgen mandag, da det er meldt nedbør i bøtter og spann.

Embedded image permalink

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen