Tage avslutter sesongen

Eirik Tage Johansen leder temmelig overlegent Order of Merit på Gecko touren. Hen leder med over 3.000 poeng med sine 19.725 poeng etter solid innsats i starten på sesongen. Etter fem turneringer har Tage tatt kommandoen etter en jevn og fin sesong så langt. Nå spiller han siste turnering for året før en velfortjent juleferie. Aarets siste turnering pa Gecko Pro Tour gar på Alcaidesa Golf Club i Spania torsdag og fredag, 18-19 desember. Tage starter 10:20 fra hull 1.

Tage viser imponerende innsats for å nå målet om å kunne livnære seg av golf. Han ble skadet under trening i regi av NGF for en tid tilbake og har hatt vanskeligheter med å komme tilbake i god gammel form. Det var en skuffelse at han ikke klarte å komme seg gjennom ET-kvalet i år. Kanskje det går bedre neste år. Han har tidligere vist at han har mye inne. Det gjelder å få det ut, men det krever hardt og disiplinert arbeid. Vi håper han får den faglige hjelpen han trenger gjennom Team Norway til å finne gammel god form. Da vet vi at Tage er god. Vi ønsker Lykke Til!

Folg Tage her.