Tage til topps på Gecko Pro Tour

Eirik Tage Johansen startet sesongen med en overlegen seier i årets første turnering på Atalaya Golf & Country Club. Han gikk på -13, etter rundene 67 og 64, og vant med hele 5 slag på spanske Carlos Rodiles, som ligger som nummer 2 på rankingen. Det ble hele 9 birdier, to eagler og ikke et eneste tapt slag. Dette lover godt for sesongen 2015. Dermed leder Tage fortsatt  2014/2015 Order of Merit på Gecko touren. Les om Tage i Norskgolf.

Vi Gratulerer.

Resultater.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.