Følg Petter i Texas

Petter Mikalsen spiller turneringen Oak Hills Invitational fra 9-10 februar, og det spilles 2 runder mandag og en runde tirsdag. Turneringen går på Oak Hills Country Club som ligger i San Antonio, Texas. Dette er årets første turnering og Petter er først ut av våre College spillere.

Petter har hatt flotte resultater denne høsten to 2. plasser, 5. og 16. plass. Denver Pioneers har også gjort det bra med 3, 3, 2 og 2 plass i turneringene og med de resultatene har Denver krøpet fra en 140. til en 78. plass på college rankingen NCAA divisjon 1. I turneringen møter Denver mange sterke lag, blandt annet Baylor som er rangert som nummer 5 i USA med nordmennene Andreas Gjesteby og Mikkel Bjerch-Andresen i stallen. Les forhåndsomtale. Vi ønsker lykke til. Go Pioneers!

På bildet er Mikkel, Petter og Andreas i San Antonio før innspill Søndag.

Følg Petter her.
CIMG2162

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus