Marthe spiller i California

Marthe Wold spiller for University of California, laget med kallenavnet (CAL) Bears. Laget spiller i NCAA Divisjon 1. og laget ligger på en sterk 36. plass på rankingen. Vårens første turnering, Peg Barnard Stanford Invitational spilles i Palo Alto som ligger i Silicon Valley, California. Turneringen starter på selveste Valentine’s Day  lørdag 14 Februar og går over 2 dager. Her er en video fra Simpson Center om lagets styrketrening og studie plass presentert av Marthe’s lagvenninner, Alice og Morgan.

Marthe dro direkte hjemmefra tidlig januar til treningsleir med laget i Monterey. Der spilte laget Cypress Point. Denne banen er regnet som kanskje verdens mest private bane og det er nok ikke mange nordmenn, hvis noen, som har spilt denne. I tillegg til å være bortimot umulig å få spille på er den rangert som en av verdens beste.: «Cypress is ranked #2 in Golf Magazine’s list of “Top 100 Golf Courses in the World». Den er nærmeste nabo til en annen kjent bane som PGA-touren er på denne uka – Pebble Beach. Ellers har CALs Golf Damelag fått utmerkelse for å ha beste gjennomsnitts GPA gjennom tidene av alle Athletes på CAL, så det må hard jobbing til både på golfen og på det akademiske plan. Forrige uke hadde de tøffe kvalifiseringsrunder for å ta ut laget som skal spille til helgen og Marthe kom gjennom nåløyet og er klar for vårens første turnering.

Vi ønsker Marthe og laget lykke til, Go Bears!

Følg Marthe her.