Tage og Sondre spiller Nordea Tour

Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller Nordea Tour Winter Series som inneholder 2 turneringer i Spania og er starten på Nordic Golf League som går over hele sesongen i de Nordiske land. Gulroten er at de 5 beste på Order of Merit etter sesongen får spillerettigheter på Challange Touren. NGF har tydeliggjort at de ønsker at spillerene skal gå gradene via Nordic League, Challenge Tour, Europa Tour, og så eventuelt web.com Tour og PGA Tour.

Turneringene går på Lumine Golf Club som  inneholder 2 mesterskaps baner og ligger en time sør for Barcelona. Første turnering spilles på banen Lakes Open og starter lørdag 21. februar. Det spilles over 54 hull med cut (45 beste og like) etter 36 hull. Det stiller 144 spillere til start, deriblant 5 nordmenn. Som kjent er både Tage og Sondre med i Team Norway og der har de jobbet spesielt med teknikk for å øke slaglengden. Landslagstrener Nicklas Diethelm  forteller at Eirik Tage Johansen har økt sin svinghastighet med 5 mph på kort tid og at Sondre Ronold har økt svinghastigheten med 4 mph. Når så én miles per hour økt svinghastighet utgjør to ekstra yards, knappe to meter, i ballflukt, så er det lett å forstå betydningen. Begge spillere har  mange uker med hard og god trening bak seg i Spania med både klubbtrener Jan Egil og landslagstrener Nicklas, så formen og slaglengden er nok bra. Vi ønsker Sondre og Tage Lykke Til!

Livescore.

Sondre

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen 

RSS Banestatus