Flotte resultater av Ole og Tage i Spania

På en vindfull dag der PGA Catalunya viste seg fra sin tøffeste side, maktet kun tre spillere i feltet på 51 mann å komme seg under par under tirsdagens avslutningsrunde av PGA Catalunya Resort Championship. Best av alle var vår egen Ole Berge Ramsnes, som klinket til med en runde på hele seks under par.

Ole gjorde hele syv birdies og kun en bogey på vei til sin kjempeflotte 66-runde, og var dagens store klatrer fra 45. til delt 7. plass. Det er hans beste plassering på Nordic League i hans første forsøk som proff . Med -2 sammenlagt endte han tre slag bak vinneren Åke Nilsson (Sverige), som beseiret danske Martin B. Ovesen i omspill.

Eirik Tage Johansen ble nestbeste nordmann på delt 18. plass. Det er nok til at han beholder ledelsen på Nordic Leagues pengeliste, med 14 600 euro på fire turneringer. Vi Gratulerer begge to!

Ukens turnering var den siste av Nordic Leagues fire vinterserie-turneringer i Spania. Etter denne uken venter en halvannen måneds pause før tourens neste offisielle turnering.

Resultater

OleB.Ramsnes0713

Eirik Tage Johansen
Eirik Tage Johansen
Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen 

RSS Banestatus