Følg Marthe, Katerina og Petter i USA

Marthe Wold, Katerina Jæger og Petter Mikalsen spiller alle turnering som starter mandag 2. mars. Katerina og Petter er 2. års studenter (Sophomore) mens Marthe er 1. års student (Freshman). Marthe og Katerina spiller sammen i Bruin Wave Invitational fra 2.-3. mars i Los Angeles, California. Petter spiller Del Walker Intercollegiate fra 2.-3. mars i Long Beach, California. Det vil si at våre 3 spillere er en times biltur fra hverandre.

Marthe Wold spiller for University of California, laget med kallenavnet (CAL) Bears. I vårens første turnering, Peg Barnard Stanford Invitational kom Marthe’s beste plassering som College spiller da hun fikk en flott 16. plass og laget 5. plass. Dette vitner om at hun begynner å venne seg til College livet som består av mye nytt, spesielt det første året.

Katerina Jæger  spiller for New Mexico, laget med kallenavnet Lobos. Dette er vårens første turnering for Lobos og det knytter seg derfor ekstra spenning til turneringen. Siste turnering for ‘Lobos’ var i midten av oktober og der hadde Katerina en meget god sisterunde og vi håper denne formen har holdt seg gjennom vinter pausen.

Petter som spiller for Denver, kommer fra en 3. plass i siste turnering og har fått en fin start på året. Det samme har laget Pioneers. Med lav temperatur og snø den siste tiden har det bare blitt innetrening for Pioneers men la oss håpe laget holder formen.

 

Vi ønsker Marthe, Katerina og Petter lykke til!

Følg Marthe og Katerina her. Følg Petter her.

Katerina JaegerPetter Mikalsen