Følg Marthe og Katerina i San Diego

Katerina Jaeger og Marthe Wold tar denne gang turen til Rancho Santa Fe i California og spiller turneringen Farms Invitational. Farms Invitational starter mandag 23. mars og går over 3 dager. Dette er en match spill turnering hvor 16 lag spiller matcher med 5 manns lag. Det spilles en match mandag, to tirsdag og en match onsdag.

Marthe kommer fra en flott turnering,  BAY Invitational, med en 4. plass i bagasjen. Dette tyder på at flyten i spillet er på plass og det er bare å kjøre på. Laget Cal vant turneringen suverent, les mer her. Vi ønsker Marthe og Cal lykke til!

Katerina har slitt litt med spillet i det siste men vi satser på at det denne gang løsner for Katerina og laget. New Mexico er et ungt lag, uten Senior eller Junior spillere. Vi ønsker Katerina og Lobos lykke til!

Livescore.

SWQJAHZKKGZAFZN.20140930183449FJVGKZJMFFLAQCE.20140829212231

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus