Tage og Sondre i Nordic Leage

Eirik Tage Johansen og Sondre Erevik Ronold spiller denne uken turnering nr.3 i Spania på Nordea Tour,  Mediter Real Estate Masters. Turneringen går over 3 dager med start tirsdag 10. mars på PGA Catalunia. Det spilles på 2 baner, Stadium Course og Tour Course. Tage slår ut 8.00 på hull 1 og Sondre 8.00 på hull 10, begge på Tour Course.

Tage vant siste turnering og ligger på 2. plass på Order of Merit på Nordic League Rankingen, Sondre litt lenger nede. Det spilles igjen over 54 hull med cut (45 beste og like) etter 36 hull. Det stiller 144 spillere til start, deriblant 9 nordmenn (Sander Stavner, Christian Aronsen, Stian Hansen, Eirik Tage Johansen, Sondre Ronold, Arne Ravndal, Henrik Sand, Kenneth Svanum og Kristian Krogh Johannessen).

Vi ønsker Sondre og Tage Lykke Til!

Livescore.

SondreEirik Tage Johansen

Eirik Tage Johansen

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Vinter
Åpen
Åpen
Stengt