Aksel og Sondre på pallen på Ecco Tour!

Fantastisk prestasjon på Ecco Touren ved Fyn i Danmark med 2. plass til Aksel og delt 3. plass til Sondre . Turneringen er en del av Nordic League. SGK viser virkelig hvor skapet skal stå på den skandinaviske Ecco Touren. Amatoeren Aksel Olsen spilte bunnsolid med 3 runder på -3 og dermed -9 totalt. Sondre Ronold som hadde et fyrvereri av en runde med fantastiske 65 slag igår (les mer her) endte på -8 totalt. Eirik Tage Johansen som fortsatt leder OoM i Nordic League  endte 3 under for turneringen og kom med det på en 21. plass. Les mer i Norskgolf. Vi Gratulerer!

Resultater

CIMG4871

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus