Aksel og Sondre på pallen på Ecco Tour!

Fantastisk prestasjon på Ecco Touren ved Fyn i Danmark med 2. plass til Aksel og delt 3. plass til Sondre . Turneringen er en del av Nordic League. SGK viser virkelig hvor skapet skal stå på den skandinaviske Ecco Touren. Amatoeren Aksel Olsen spilte bunnsolid med 3 runder på -3 og dermed -9 totalt. Sondre Ronold som hadde et fyrvereri av en runde med fantastiske 65 slag igår (les mer her) endte på -8 totalt. Eirik Tage Johansen som fortsatt leder OoM i Nordic League  endte 3 under for turneringen og kom med det på en 21. plass. Les mer i Norskgolf. Vi Gratulerer!

Resultater

CIMG4871

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12