Ole spiller i Tyskland

Ole Berge Ramsnes spiller Nordic League turneringen Grundfos Masters som går av stabelen på Green Eagle Golf Club i Winsen, Tyskland. Turneringen spilles fra 27. – 29. april.  Dette er den femte turneringen i Nordic League 2016, etter 4 turneringer i Spania blir dette en kort stopp i Tyskland før turen går til Skandinavia. Vår andre Nordic League spiller, Sondre Erevik Ronold, er desverre skadet og blir dermed hjemme. I alt 13 norske spillere stiller til start. Vi ønsker Ole lykke til!

Livescore

ole_b._ramsnes_baw

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.