God SGK innsats i første Norgescup

Årets første Norgescup gikk av stabelen på Solastranden GK i helgen og det ble levert en god innsats av våre spillere. I alt 55 Herrer og 22 stilte til start. Norgescup er en serie forbundsturneringer, arrangert i samarbeid mellom NGF og golfklubbene. Norgescup er øverste turneringsnivå for elitespillere – damer og herrer  i Norge, både professjonelle og amatører og inkluderer også norgesmesterskapet.

Alexandra Mudie var best av ‘damene’ med en flott 11. plass, fulgt av Ida Katrine Lindevik på 15. plass og Julie Nordin med en 21. plass. Blandt Herrene var Petter S. Møller best med en 4. plass tett fulgt av 7. Ruben Pettersen, 10. Magnus Jepson, 11. Tomas Helgø og Thomas Husvæg på 25. plass. Disse resultater viser stor og god bredde i klubben. Flott levert!

Resultater

 

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Vinter
Åpen
Åpen
Stengt