Ole, Aksel og Sondre i Nordic League

Ole Ramsnes og Sondre Erevik Ronold får denne uken følge av Aksel Kristoffer Olsen i Nordic Golf League turneringen NorthSide Charity Challenge som spilles på Lyngbygaard Golf i Danmark 16.-19. juni.  Aksel har enda amatør status men blir proff etter Lag EM ifølge planen. Aksel hadde et fantastisk siste år på college med glimrende resultater og han ser nok fram til å komme igang med neste steg i karrièren. Også Ole og Sondre stilles det store forventninger til etter oppløftende spill den siste tiden. I alt 10 utøvere fra norske golfklubber stiller til start i Danmark. Turneringen spilles som vanlig over 3 dager med cut etter andre dag.

Vi ønsker Ole, Aksel og Sondre lykke til!

Livescore

sondre_ronold_foto_ngfAksel - 2016-Gator-inviteole_b._ramsnes_baw

 

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12