Ole, Aksel og Sondre i Nordic League

Ole Ramsnes og Sondre Erevik Ronold får denne uken følge av Aksel Kristoffer Olsen i Nordic Golf League turneringen NorthSide Charity Challenge som spilles på Lyngbygaard Golf i Danmark 16.-19. juni.  Aksel har enda amatør status men blir proff etter Lag EM ifølge planen. Aksel hadde et fantastisk siste år på college med glimrende resultater og han ser nok fram til å komme igang med neste steg i karrièren. Også Ole og Sondre stilles det store forventninger til etter oppløftende spill den siste tiden. I alt 10 utøvere fra norske golfklubber stiller til start i Danmark. Turneringen spilles som vanlig over 3 dager med cut etter andre dag.

Vi ønsker Ole, Aksel og Sondre lykke til!

Livescore

sondre_ronold_foto_ngfAksel - 2016-Gator-inviteole_b._ramsnes_baw

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen