Ole, Aksel og Sondre i Nordic League

Ole Ramsnes og Sondre Erevik Ronold får denne uken følge av Aksel Kristoffer Olsen i Nordic Golf League turneringen NorthSide Charity Challenge som spilles på Lyngbygaard Golf i Danmark 16.-19. juni.  Aksel har enda amatør status men blir proff etter Lag EM ifølge planen. Aksel hadde et fantastisk siste år på college med glimrende resultater og han ser nok fram til å komme igang med neste steg i karrièren. Også Ole og Sondre stilles det store forventninger til etter oppløftende spill den siste tiden. I alt 10 utøvere fra norske golfklubber stiller til start i Danmark. Turneringen spilles som vanlig over 3 dager med cut etter andre dag.

Vi ønsker Ole, Aksel og Sondre lykke til!

Livescore

sondre_ronold_foto_ngfAksel - 2016-Gator-inviteole_b._ramsnes_baw

 

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.