Følg Norgesmesterskapet med 6 SGK spillere

sondre_ronold_foto_ngfole_b._ramsnes_bawAksel - 2016-Gator-invitePetter DU5Ruben2Tomas

I år spilles Norgesmesterskapet som turnering på Nordic League. Stavanger Golfklubb har med 6 herre spillere, Sondre Erevik Ronold, Ole Berge Ramsnes, Aksel Kristoffer Olsen, Petter Mikalsen samt juniorene Ruben Pettersen og Tomas Helgø. Marthe Wold og Renate Grimstad er dratt på College og deltar derfor ikke.

Denne uken setter Nordic League kursen mot Norge igjen, med Norwegian Open, årets NM, torsdag 18. august til lørdag 20. August. Og det er et anderledes konsept for NM i år. For første gang siden 80-tallet spilles det som et åpent mesterskap. Altså et mesterskap der også utlendinger kan delta. Dernest spilles det på to baner: Herrene spiller Moss og Rygge Golfklubb torsdag og fredag, med finaledag på Skjeberg Golfklubb lørdag. Turneringene inngår i Nordea Tour (herrer) og LET Access (damer). Startfeltet er derfor vesentlig sterkere enn tidligere Norgesmesterskap fordi også utenlandske profesjonelle kan delta. Kun norske utøvere kan bli Norgesmestere.

Aksel og Sondre ble de to beste norske i forrige Nordic League turnering. På de tre siste turneringene på Nordic League har Aksel to andreplasser. Den første, i Borre Open i slutten av juni, kom mens han fortsatt var amatør. Sondre ble nummer 18 på siste turnering og viser stabil form. Ruben gjorde sine saker bra i British Boys og tok seg helt til åttende dels finale i det meget sterke feltet og beste norske gutte spiller. Vi har med andre ord spillere i form med til NM. Vi ønsker Lykke Til!

Livescore

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus